Skip to main content

Klanten

Zij gingen je voor:


Logo-Shopping2020Ogone_gif

lageman_logovodafone_logologo_mijngaragebijbouwe-logoKlanten Quotes:

verzekeringssiteVergelijkingssite voor verzekeringen

Marketingmanager Jurjen van den Broek

We wilden extra unieke content over zorgverzekeringen en autoverzekeringen. Mark weet de complexe materie, zoals teksten over verzekeringen, helder op te schrijven. Hij is zelfstandig, heeft ervaring en is daardoor direct in te zetten. En niet onbelangrijk: hij heeft een vlotte schrijfstijl en kennis van SEO. Bovendien motiveert Mark om de cijfers van zijn teksten inzichtelijk te maken. Zo helpt hij om nog scherper tegen teksten aan te kijken.

Bedrijf in bewegende productpresentaties

Commercieel directeur Heimen Quik

De samenwerking met Mark Verduijn van Partner in Content verliep uitstekend. Naast zijn vermogen om teksten kort en pakkend te schrijven, stelt hij continue de bezoeker van de site centraal. Hij stopt niet voordat het meest ideale resultaat is bereikt.

> Bekijk de website

Belangenbehartiger voor webwinkels

Directeur Wijnand Jongen

Partner in Content is al meer dan 3 jaar huisleverancier van teksten voor website en andere publicaties. Sterk vermogen zich in te leven in de positie van de klant. Meewerkend en betrokkenheid die wordt gewaardeerd. Bovenal kundig en niet in de laatste plaats ook creatief.

> Bekijk de website

Webwinkel voor drukwerk

Directeur Wouter Haan

Uitgangspunten voor het herschrijven van de webteksten was duidelijkheid voor de bezoeker dat zorgde voor minder telefoon naar de helpdesk. Ook conversieverhoging was een belangrijk aspect. Beide doelen zijn gehaald. Het aantal bezoekers steeg dankzij zijn zoekmachinevriendelijke webteksten bijna 10 procent, de conversie met zo’n 30 procent.

> Bekijk de website

logo-lagman

 

 

 

Online graszoden bestellen

Directeur Marcel Lageman

Mark heeft ons niet alleen aan pakkende teksten geholpen. Hij heeft meegedacht met de hele ontwikkeling van onze nieuwe website voor de online verkoop van graszoden. Altijd vanuit het oogpunt van de klant en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Voor de rol van projectleider draait Mark zijn hand niet om. Wij hebben met een gerust hart projecten aan hem uit handen gegeven. Altijd binnen de afgesproken tijd en conform gemaakte afspraken.